Projektlösningar

Vi skapar helhet i installationsprojekt

Ett byggprojekt ska vara effektivt. Genom samarbeten är det möjligt att istället för att driva enskilda installationer som många gånger drivs som separata tjäna mycket tid, samt undvika eventuella missförstånd och onödiga fördröjningar.

På SebSalo kan vi hjälpa till med hela projektet genom att ta ett helhetsansvar för att du som beställare ska kunna ägna din tid och fokus till annat.

Vi jobbar alltid i ett tight, koncentrerat projekt och kan på ett tydligt vis ta fullt ansvar för att installationerna genomförs korrekt och riktigt. Det enda som du behöver göra under projektets gång är att hålla kontakt med oss på SebSalo. Resten sköter vi.

Samarbete för bättre beslut och smidigare processer

Vid samarbetar vi med byggbolag och andra entreprenörer, vilket gör det bättre, smidigare och mer kostnadseffektivt. I ett samarbete ingår flera nyckelpersoner som tillsammans skapar ett gemensamt projekt där samtliga bär samma ansvar. 

Våra samarbeten går ut på transparens, vilket gör det enklare att fatta beslut som bäddar för bättre förutsättningar och bästa möjliga resultat – för alla inblandade. 

Kontakta oss

Står du inför ett större projekt och behöver hjälp? Ta då kontakt med oss och berätta mer om dina behov och eventuella utmaningar. Vi hjälper dig att reda ut resten.

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett besök

Efter överenskommelse gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Hur kan vi hjälpa dig?