Om oss

På SebSalo vill vi ge dig den bästa servicen och den högsta kvalitén som branschen kan erbjuda. Vi arbetar konstant med att utveckla nya idéer och lösningar som ska hjälpa både våra kunder och våra medarbetare. 

Med stort fokus på hög servicegrad erbjuder vi ett bra samarbete och fungerande projekt. Vår ambition om att alltid vara förstahandsvalet och att leverera den bästa produkten – givetvis alltid med våra kunders behov i fokus.

Vårt erbjudande till dig som kund

Vår affärsidé baseras på att erbjuda såväl effektiva som hållbara lösningar, oavsett hur behovet och förutsättningarna ser ut. 

Därför vill vi hjälpa våra kunder genom att ta ett helhetsgrepp och tar totalt ansvar för hela projektet – från början till slut. 

Alltid med våra kunders behov i fokus

Samarbete är vår viktigaste resurs. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi skapa en trygg och lönsam verksamhet för oss själva och våra kunder. 


Så oberoende av hur dina behov och förutsättningar ser ut kan vi alltid hjälpa dig med den optimala lösningen.

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett besök

Efter överenskommelse gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Hur kan vi hjälpa dig?